Ohlednutí za 5. kolem Středočeského poháru nejmladšího žactva

V sobotu 25.11.201 se konalo 5.kolo Středočeského poháru nejmladšího žactva v Kralupech n. Vltavou, kam zamířilo 29 nejmladších členů mladoboleslavského plaveckého oddílu, posbírat nějaké ty cenné kovy a zkušenosti.

První disciplínou byl 50m znak, pro 2. místo si doplaval František Štěpánek a mezi děvčaty zvítězila Viktorie Fišerová. Druhou disciplínou 100m polohový závod, na nejvyšší stupínek vystoupal Šimon Štípek a na 6.místě doplaval Štěpán Komárek. Mezi dívkami se do desátého místa umístily Tereza Bartoníčková, Nikol Etrychová a Anna Nováková. V závodě na 50 m prsa vybojoval první místo Štěpán Volf, mezi dívkami byla nejrychlejší na 8.místě Kateřina Jandová. Předposlední disciplínou dopoledne byl 100m volný způsob, kde oddíl AŠMB opět sbíral medaile a body do celkového hodnocení středočeského poháru. 3. místo obsadil František Štěpánek, 4 .místo Štěpán Volf, 6. místo Šimon Štípek, 9. místo Štěpán Komárek. Svou neporazitelnost ukázala v této disciplíně Viktorka Fišerová a zvítězila časem 1:20,9. Závěr dopoledního programu patřil smíšené polohové štafetě na 4x50m, kde za mohutného povzbuzování AŠMB dohmátla pro druhé místo z celkového počtu 21 přihlášených štafet. V odpoledním programu se sbírka diplomů rozrostla o další tři druhá a dvě třetí místa o které se postarali Fišerová, Štěpánek,Volf, Komárek.

Neztratili se ani další naši „prckové,“ kteří všem ukázali že se s nimi musí počítat. Za zmínku stojí určitě výkony Natálie Štěpánkové (2010), Olivie Kateřiny Tůmové (2009), Elišky Převrátilové (2010), Sáry Horákové (2010), které pomalu nakukují do první desítky.

Poslední kolo středočeského poháru nejmladšího žactva se bude konat 16.12. v Kladně.

Napsal Štěpas

Kompletní výsledky naleznete zde.